Filmuleţe haioase

Sortează după:

Hei, fiţi bine veniţi la această secţiune de râs! Da, da, nicăieri nu veţi găsi atât de multe şi variate filmuleţe haioase. Le-am ales special pentru voi şi să nu vă mire dacă veţi face febră la burtă...

Hei, fiţi bine veniţi la această secţiune de râs! Da, da, nicăieri nu veţi găsi atât de multe şi variate filmuleţe haioase. Le-am ales special pentru voi şi să nu vă mire dacă veţi face febră la burtă de atâta râs. Chemaţi-vă familia şi prietenii şi pregătiţi-vă pentru cele mai haioase întâmplări. În plus, aceste clipuri amuzante sunt împărţite pe categorii, aşa că veţi putea alege mai uşor ceea ce vreţi să vedeţi. E grozav, nu-i aşa?! Aici veţi putea urmări filmuleţe haioase cu farse de la camera ascunsă, animale şi reclame. Nu vor lipsi, de asemenea, nici filmuleţe haioase cu animaţii, accidente şi copii. In categoria altele veţi găsi filmuleţe haioase cu adevărat speciale. Vă las pe voi să descoperiţi despre ce este vorba. Preferatul meu este filmuleţul "Bicicleta cu bule". De abia aştept să aflu care este filmuleţul vostru preferat.

Micul-dejun

Acest băiat din clipul online pentru copii de astăzi îţi arată cum să începi ziua într-un mod inedit: cu un mic-dejun copios şi o melodie bună cântată la vasele din bucătărie.

5 comentarii
Un vehicul japonez

Japonezii au creat poate cel mai bizar vehicul din lume. Acesta este destinat armatei şi este conceput ca un tufiş, pentru a fi asscuns de inamici. Un clip haios online.

1 comentariu
Dinozaurul cel bun

În luna noiembrie a acestui an, un nou film produs de Pixar va apărea şi în România. Priveşte acest fragment din animaţia online pentru copii, "The Good Dinosaur".

2 comentarii
Micul Skippy

Priveşte videoclipul online pentru copii de astăzi pentru a vedea o metodă inedită pe care o foloseşte un căţeluş pentru a-şi convinge stăpânul să îi dea o prăjitură.

2 comentarii
Animalele în oglindă

Află doar din acest videoclip online cu animale cum reacţionează ele în momentul în care se văd pentru prima dată într-O oglindă. Nu-i aşa că sunt ca nişte copii?

1 comentariu
Hamzilla

Chiar dacă ţi-ar distruge întregul orăşel de omuleţi, n-ai putea să te superi pe acest hamster haios. Fă cunoştinţă cu Hamzilla în acest clip online pentru copii.

6 comentarii
Pisicuţa-câine

Priveşte filmuleţul haios de astăzi pentru a vedea cum o pisică face trucuri mai ceva ca un câine. Ţie ţi-ar plăcea ca animalul tău de companie să fie aşa dresat?

6 comentarii
Stol de grauri

Presupun că nu aţi văzut niciodată atâţia grauri zburând în acelaşi timp, într-un stol atât de mare. Priveşte acest stol cum dansează în clipul de astăzi de pe Roli.ro.

3 comentarii
Doi iezi cucuieţi

Ce poate fi mai amuzant decât doi iezi? Răspuns: doi iezi îmbrăcaţi, jucându-se şi sărind de colo-colo. Urmăreşte acest clip cu două animale foarte haioase care se joacă.

6 comentarii
Pisici în cutii

Cum ţineţi ocupate mai multe pisici? Le puneţi câteva cutii de carton şi le lăsaţi să se joace. Priviţi un filmuleţ foarte drăguţ cu câteva pisici care se distrează.

3 comentarii