Filmuleţe haioase

Sortează după:

Hei, fiţi bine veniţi la această secţiune de râs! Da, da, nicăieri nu veţi găsi atât de multe şi variate filmuleţe haioase. Le-am ales special pentru voi şi să nu vă mire dacă veţi face febră la burtă...

Hei, fiţi bine veniţi la această secţiune de râs! Da, da, nicăieri nu veţi găsi atât de multe şi variate filmuleţe haioase. Le-am ales special pentru voi şi să nu vă mire dacă veţi face febră la burtă de atâta râs. Chemaţi-vă familia şi prietenii şi pregătiţi-vă pentru cele mai haioase întâmplări. În plus, aceste clipuri amuzante sunt împărţite pe categorii, aşa că veţi putea alege mai uşor ceea ce vreţi să vedeţi. E grozav, nu-i aşa?! Aici veţi putea urmări filmuleţe haioase cu farse de la camera ascunsă, animale şi reclame. Nu vor lipsi, de asemenea, nici filmuleţe haioase cu animaţii, accidente şi copii. In categoria altele veţi găsi filmuleţe haioase cu adevărat speciale. Vă las pe voi să descoperiţi despre ce este vorba. Preferatul meu este filmuleţul "Bicicleta cu bule". De abia aştept să aflu care este filmuleţul vostru preferat.

Lilieci talentaţi

Cine ar fi crezut că liliecii pot fi atât de haioşi? Iar atunci când dansează, aceştia sunt şi mai amuzanţi. Priveşte acest filmuleţ în care aceşti 3 fraţi îşi etalează…

8 comentarii
Căţel mâncăcios

Ce drăguuuţ! Acest căţeluş este hrănit de stăpână cu linguriţa dintr-o cutie de iaurt, exact ca pe un copil. Ai văzut vreodată ceva mai drăguţ? Un filmuleţ haios online.

5 comentarii
O pisică indiferentă

Pisica din acest videoclip haios cu animale rămâne indiferentă la dorinţa căţeluşilor de a se juca cu ea. După privire, sigur îşi doreşte să fie lăsată în pace.

5 comentarii
Animale care întrerup Yoga

Aceste animale simpatice din clipul online pentru copii vor să se joace cu stăpânii lor în cele mai nepotrivite momente. Un clip amuzant diferite animale haioase.

3 comentarii
O altfel de maşină

Acest băiat a găsit o metodă rapidă să ajungă la serviciu. El a pus 4 roţi unei plăci de lemn, apoi a aşezat-o pe linia de tramvai. Un filmuleţ haios online ce merită văzut.

4 comentarii
Căţel curios

Acest căţel din filmuleţul amuzant cu animale se priveşte pe laptop într-o înregistrare. Oare ce o gândi atunci când se uită la el însuşi, jucându-se în zăpadă?

11 comentarii
Sticlă de calitate

Ştiai că sticla, la temperaturi extrem de înalte, este lichidă? Priveşte în acest videoclip interesant cum lucrează sticlarii cu sticla imediat ce este scoasă din cuptor.

2 comentarii
Pisica actriţă

Dacă ar fi existat o şcoală de teatru pentru pisici, sigur cea din acest clip simpatic pentru copii ar fi terminat-o cu felicitări! Priveşte pentru a înţelege de ce.

14 comentarii
Pui de panda la Zoo

Cât de simpatici sunt aceşti pui de panda! Priveşte acest filmuleţ amuzant făcut la Grădina Zoologică, exact în momentul în care puii se hrăneau singuri din biberon!

4 comentarii
Un cocoş fioros

Se pare că acest cocoş are ceva personal cu câinele din filmuleţul haios de azi. După cum îl aleargă pe sărmanul căţel, sigur nu este prima dată când se întâmplă! :)

4 comentarii