stiati-ca

Sortează după:

Platypus are un pinten pe picioarele din spate. În timpul sezonului de reproducere, masculii secretă otravă ca stimulent.

1 comentariu

În anul 2013 s-a inaugurat un muzeu dedicat lui Cristiano Ronaldo. Acesta se află în Madeira, Portugalia. Acolo, sunt prezentate toate trofeele sale, dar și o statuie de ceară de dimensiuni reale a fotbalistului.

2 comentarii

Oamenii și dinozaurii nu au trăit în același timp. Dinozaurii au disparut acum 65 de milioane de ani, iar strămoșii noștri timpurii au fost apărut acum aproximativ 2 milioane de ani.

7 comentarii

Ultimele exemplare de mamuți lânoși au trăit pe Insula Wrangel (Oceanul Arctic), până acum aproximativ patru mii de ani. În acel moment, apăruseră deja primii oameni chiar și în Egipt! Se spune că aceștia au construit Piramida din Giza.

0 comentarii

Vidrele dorm ținându-se de "mână". Acestea plutesc în grupuri de la două până la zeci de vidre, iar prin modalitatea amintită, se asigură că nu se depărtează unele de altele.

2 comentarii

Știi că numele complet al lui Ken, prietenul păpușii Barbie, este Ken Carson?

3 comentarii

Frica irațională de a pleca de acasă fără telefonul mobil se numește Nomofobie.

0 comentarii

În trecut, s-a încercat îmblânzirea zebrelor pentru a fi folosite la agricultură, acestea rezistând mai bine la boli decât caii. Cele mai multe încercări au eșuat dar, în schimb, s-au folosit încrucișări ca: zebră cu măgari sau catâri sau cai.

3 comentarii