stiati-ca

Sortează după:

Muzeul Atlantic, situat la 14 metri sub nivelul mării, în Lanzarote (Insulele Canare, Spania), este un muzeu subacvatic. Acesta găzduiește 35 de statui reprezentând oameni. Toate statuile sunt realizate de artistul britanic Jason Taylor deCaires.

4 comentarii

Comparativ cu alte planete, Pământul pare să aibă cele mai puține urme ale impactului meteoriților. Acest lucru se datorează faptului că Pământul este activ din punct de vedere geologic și procese precum eroziunea modifică în mod constant suprafața.

0 comentarii

Iepurii își mănâncă propriile excremente! Acest lucru le permite să ia nutrienții care nu au fost absorbiți în prima etapă a alimentării.

11 comentarii

Cercetătorii au dezvoltat jocuri video care pot fi controlate de porci. Aceștia pot depăși performanțele cimpanzeilor!

5 comentarii

Numele complet al păpușii Barbie este "Barbara Millicent Roberts."

10 comentarii

În Olanda există un sat numit Giethoorn, sat care mai este cunoscut și sub numele de "Veneția Nordului". Aici, casele sunt situate pe marginea mai multor canale, iar oamenii se mută dintr-o parte în alta cu ajutorul bărcilor.

1 comentariu

Împăratul Napoleon I este adesea caricaturizat din cauza staturii sale mici. Cu toate acestea, înălțimea lui de 1,68 metri era o înălțime normală pentru un om din acele timpuri.

2 comentarii

În Grecia antică, merele au fost considerate un simbol al dragostei. Bărbații ofereau mere femeilor pe care voiau să le cucerească. De asemenea, mărul era folosit și în cadrul ceremoniilor de căsătorie, simbolizând fertilitatea.

7 comentarii