stiati-ca

Sortează după:

Insula Sandhornøya este situată la o mie de km de Oslo și este un loc foarte pustiu, dar familia Hjertefølgerovcov și-a construit casa acolo. Este vorba de un dom vitrat, sub el fiind o locuință ascunsă. Casa este în întregime din materiale naturale.

5 comentarii

Castelul Montsegur din sudul Franței a fost, se pare, ultimul loc cunoscut în care ar fi fost ascuns Sfântul Graal. Acolo a fost, de asemenea, un bastion al catarilor care ar fi păstrat Graal-ul.

0 comentarii

Canadianca poreclită Grindmother este considerată ca fiind cea mai bună cântăreață de grindcore, chiar și la cei 69 de ani ai săi.

7 comentarii

Japonezul Shozo Hayama a colecționat, în 50 de ani, mai multe pietre speciale. El a fondat muzeul din Chinsekikan. Specialitatea lui sunt pietrele care arată ca niște fețe umane.

4 comentarii

Și bărbații doresc să se bucure de unele trucuri femeiești de întreținere și înfrumusețare. Ca atare, Andrew Grella a inventat machiajul pentru bărbați. În prezent, acest tip de machiaj se bucură de un real succes.

2 comentarii

În zona Gamla Uppsala, Suedia, arheologii au găsit două sute de amulete. Se crede că acel loc a fost folosit pentru ritualuri religioase ale vikingilor și a altor triburi păgâne.

4 comentarii

Trandafirii negri sunt, de fapt, flori roșii sau violet. Nuanța lor este atât de închisă încât par negri.

11 comentarii

Cel mai mare castel de nisip din lume a fost construit de americanul Ted Siebert. Castelul a fost construit în două săptămâni, fiind nevoie de 1800 de tone de nisip. La final, castelul a măsurat 13,97 metri înălțime.

6 comentarii