stiati-ca

Sortează după:

Unul din cele mai neobișnuite obiceiuri din Mexic este decorarea gândacilor și crearea bijuteriilor vii. Gândacii nu sunt afectați de această situație, dar nici nu cred că leșină de plăcere.

12 comentarii

Când Liu Yelin, o femeie de 49 de ani iese în oraș cu fiul său, oamenii tind să îi considere parteneri de viață, nu mamă și fiu. Acest lucru se întâmplă deoarece femeia pare cu 20 de ani mai tânără decât este.

5 comentarii

În jurul anilor 1880, într-un cimitir din Marion, Ohio, familia Merchant a construit un monument de 5 tone ce întruchipează o bilă neagră. Recent, bila a început să se miște cu aproximativ 5cm pe an. Nimeni nu știe cum este posibil acest lucru.

5 comentarii

Okinošima este o mică insulă în Marea Japoniei. Acest pământ este considerat sacru, iar femeilor le este interzis accesul.

5 comentarii

Pe 10 decembrie 1936, Edward al VIII-lea a devenit primul monarh englez care a abdicat în mod voluntar (a renunțat la îndatoririle sale). Motivul acestui lucru a fost dragoste pentru femeia cu care i-a fost interzis să se căsătorească.

1 comentariu

Pe insula Lanzarote din Insulele Canare a fost deschis primul muzeu subacvatic din Europa - Muzeul Atlantico - și cel mai mare din lume. Acesta conține peste trei sute de sculpturi de mărime naturală, reprezentând oameni.

1 comentariu

Actorul american Nicolas Cage are, într-un cimitir din New Orleans, un mormânt în formă de piramidă. Localnicii nu sunt foarte entuziasmați de această idee.

1 comentariu

În conformitate cu legile din Alabama (SUA), este interzis să se folosească elefanți pentru a ara solul.

1 comentariu