stiati-ca

Sortează după:

În întreaga lume există doar trei state în care pe motanul din desenele animate Garfield nu îl cheamă astfel. În Suedia se numește Gustav, iar în Finlanda și în Norvegia se numește Karvinen Pusur.

0 comentarii

O organizație non-profit numită "Africa Wild Rhino Sanctuary" din Africa de Sud care lucrează, adăpostește și îngrijește rinoceri au salvat recent un pui. Micul Warren este fericit în compania câinilor și a învățat să răspundă la numele lui.

6 comentarii

Arheologii au descoperit în Danemarca un labirint din Epoca de Piatră. Nu se cunoaște clar de ce și în ce scop a fost construit acest labirint. El are o formă ovală și se întinde pe o suprafață foarte mare.

0 comentarii

Leoparzii își folosesc propriile cozi pe post de pături portabile.

3 comentarii

Charlotte Guttenbergová are corpul tatuat în proporție de 91,5% și este cea mai tatuată femeie din lume. Partenerul ei, Charles "Chuck" Helmke, se poate "lăuda" cu tatuaje pe 93,75% din corp. Ambele persoane au intrat în Cartea Recordurilor.

8 comentarii

Oamenii de știință au descoperit un sistem unic cu șapte planete la o distanta de 40 de ani lumină de Pământ. Trei dintre ele se aseamănă foarte mult cu Pământul și se crede că ar putea conține apă în stare lichidă.

4 comentarii

Un hamster poate alerga pe roată aproximativ 8 km într-o singură noapte!

10 comentarii

Conform unor studii recente, 1 din 5 specii de plante sunt pe cale de dispariție. Cauzele principale ale acestui fapt este distrugerea habitatului lor din cauza agriculturii, exploatarea și construcția spațiilor urbane.

3 comentarii