stiati-ca

Sortează după:

În ambele misiuni ale sondelor spațiale Voyager au existat rapoarte despre extratereștri: o imagine a unui bărbat, a unei femei, a unui copil, a unei hărți cu locația Pământului, felicitări în mai multe limbi și 118 imagini ale Pământului.

0 comentarii

Chira arctică este o pasăre care zboară anual aproximativ 71.000 km, de la Polul Nord la Polul Sud și înapoi. În cei 34 de ani de viață, chira zboară echivalentul a 3 drumuri dus-întors până la Lună.

6 comentarii

Un bărbat care iubea pisicile mai mult decât propria viață a rămas într-o zonă bombardată, reușind să adune și să aibă grijă de toate felinele lăsate în urmă de cei care au fugit din calea războiului.

0 comentarii

Thomas Moore, un băiat în vârstă de 10 ani, a fost mișcat de povestea de viață a unei fetițe care și-a pierdut părul din cauza chimioterapiei. Astfel, acesta a decis să nu se tundă timp de 2 ani, apoi să îi ofere ei întreaga lui podoabă capilară.

0 comentarii

Friday's Joy (Bucuria de Vineri) este una din cele mai mari pepițe de aur descoperite vreodată, numele fiindu-i dat de căutătorul amator care a găsit-o într-o zi de vineri. Valoarea sa poate fi tradusă în 10 ani de vacanță. :)

0 comentarii

Existența sturionului cu rât de porc a foarte controversată, circulând adevărate legende în Columbia Britanică. De curând însă, acesta a fost capturat și pozat. Numele vine de la maxilarul distorsionat în urma unei leziuni.

0 comentarii

Googolplex este un număr mare ce nu poate fi scris în formă normală. Dacă am încerca, ne-ar lua mai mult decât vârsta Universului tradusă în ani pământești.

0 comentarii

Rechinul de Groenlanda deține titlul de cel mai vechi vertebrat care a trăit vreodată, atingând incredibila vârstă de 392 de ani. Înainte de el, un alt exemplar a atins "doar" puțin peste 200 de ani.

0 comentarii