stiati-ca

Sortează după:

Un băiat de șapte ani a câștigat douăzeci și unu de mii de dolari din reciclarea gunoiului. Mai mult decât atât, copilul a reușit să-și deschidă propria companie. În fiecare zi, după școală, acesta adună conserve și sticle de plastic.

3 comentarii

În baia unui palat islamic de lângă Ierihon s-a descoperit o bucată de podea formată din șapte milioane de pietre mozaic. Această operă de artă a fost ascunsă timp de zeci de ani sub un strat de nisip. Din anul 2010, camera este deschisă publicului.

2 comentarii

Vadim, un băiat de 12 ani din Siberia a găsit, într-o zi, un pui de vrabie abandonat. Știind că fără îngrijiri nu va putea supraviețui, copilul a luat pasărea acasă și a botezat-o Abi. După ce s-a recuperat complet, puiul a refuzat să mai plece.

2 comentarii

Oamenii de știință au descoperit recent că, aproape de centrul Pământului, există rezervoare imense de apă. Conform estimărilor, această cantitate de apă ar ajunge la aproximativ 1,5% din masa totală a Pământului - cât toată apa oceanelor la un loc.

4 comentarii

În ghețarul Pine Island din Antarctica a apărut recent o fisură care are o lungime de o sută de kilometri. Unul din cei mai faimoși mediumi ai lumii, Edgar Cayce, a prezis acest fapt cu mulți ani în urmă.

1 comentariu

Lemurii dintr-o Grădina Zoologică din Marea Britanie au fost implicați într-un experiment inedit. În toate padocurile au fost montate televizoare de ultimă generație cu scopul de a pregăti aceste animale pentru viața în sălbăticie.

1 comentariu

Drepnea poate zbura timp de 10 luni fără să aterizeze.

4 comentarii

Oamenii de știință au descoperit compoziția parfumului Reginei din Saba. Mirosul acestui parfum era un miros asemănător cu cel din biserici, adică de tămâie.

2 comentarii