jocuri
Pentru a funcţiona corect, trebuie să instalezi flash player.

Ben 10 Savage Pursuit

Doctorul Animo este hotărât să trimită mutanții pentru a lua toate componentele Transmodulatorului, iar Ben, Gwen și bunicul Max realizează că pericolul se apropie. Fiind convinși că doctorul malefic pune ceva la cale, aceștia decid să recupereze obiectele și să salveze lumea.

Joacă acest nou joc online și ajută-l pe Ben 10 să încheie cu bine toate misiunile. Luptă cu extratereștrii sau ferește-te, sărind peste ei. Adună toate obiectele pe care le găsești în cale, sigur îți vor folosi la un moment dat. Sari cat mai repede peste toate insulițele pentru a nu se surpa cu tine. Fii încrezător și sigur vei putea duce la capăt toate misiunile din jocul online de perspicacitate de astăzi!

Începe jocul apăsând PLAY, NEXT, NEXT, PLAY și PLAY. Pentru a alege una din variantele de transformare, ține apăsat pe tasta Z. Cu săgețile de la tastatură poți alege un personaj, în funcție de preferințe și de ajutorul de care ai nevoie. Pentru a reveni la Ben, apasă din nou tasta Z. Pentru a te deplasa în joc, folosește săgețile de la tastatură, iar pentru a sări, utilizează săgeata-sus. Cu bara de spațiu poți activa abilități speciale.