jocuri
Pentru a funcţiona corect, trebuie să instalezi flash player.

Hamster Hotel

Acest joc nu este simplu deloc, presupune atenţie distribuită. Trebuie să ai grijă de clienţii hotelului pentru ca aceştia să plătească mai mult şi pentru a-ţi permite să cumperi îmbunătăţiri. Ai patru hamsteri care muncesc la hotel: un hamster la recepţie, care dă cheile şi încasează banii, un hamster responsabil de căratul bagajelor, un hamster care serveşte mâncare, băuturi, prosoape şi altele şi o hamsteriţă care se ocupă de curăţenie.

Click pe clienţi pentru a le da cheile apoi alege o cameră pentru ei. Click pe bagaj ca acesta să fie luat şi click pe camera respectivă pentru a fi dus. Apoi urmăreşte dorinţele clientului: dacă vrea de mâncare, apasă pe o farfurie şi apoi pe camera sa – la fel faci şi cu băuturile sau prosoapele. Dacă este nevoie de curăţenie, click pe instrumentele de curăţat din spatele hamsteriţei şi apoi click pe cameră. La final, încasează banii. Cu cât te mişti mai repede, cu atât iei bacşişuri mai mari. Pe măsură ce înaintezi în joc, clienţii se vor înmulţi, mai multe camere vor fi disponibile, iar barul de sus se va deschide. Ai nevoie de multă atenţie. Poţi face o coadă de cereri: de exemplu, dacă mai multe camere au nevoie de curăţenie, apasă pe instrumentele de curăţenie apoi pe camere una câte una – vor apărea bife cu numere, ordinea camerelor de curăţat. Dacă, din greşeală, ai luat altceva decât îţi trebuie, du-te la TRASH şi aruncă ce ai luat.

La finalul fiecărui nivel, îţi poţi folosi banii pentru a achiziţiona îmbunătăţiri: camere mai luxoase, instrumente de curăţat mai performante, mese mobile pentru a căra mai multă mâncare/prosoape sau bagaje, restaurant mai încăpător şi tot aşa.

Începe jocul apăsând PLAY, scrie-ţi numele, alege primul nivel şi apasă pe SKIP. La început ţi se vor da instrucţiunile în imagini. Foloseşte mouse-ul pentru a juca. Pentru a trece la nivelul următor apasă NEXT. Alege-ţi îmbunătăţirile (dacă vrei) şi apasă BUY. Când ai terminat de cumpărat, apasă FINISH în dreapta sus.