jocuri
Pentru a funcţiona corect, trebuie să instalezi flash player.

Jack Smith

Joacă-te cu Măgarul Fierar! Eşti un fierar responsabil de a crea armele necesare pentru luptă. Apasă pe ORDER pentru a prelua comanda unui soldat, apoi pe CRAFT pentru a confecţiona arma cerută. Alege tipul de armă, apoi modelul, apoi alege materialul necesar (sunt puse în ordinea puterii, cuprul – COPPER – fiind cel mai slab, iar cristalul – CRYSTAL – fiind cel mai bun pentru arme). Încălzeşte materialul suflând în foc (trage în jos şi în sus de săgeata verde din stânga jos), apoi trage de mânerul PULL cu grijă pentru a turna materialul topit. Acum trebuie să confecţionezi arma. De exemplu, o sabie trebuie lovită cu ciocanul pe margini pentru a o ascuţi, iar un arc trebuie întins cât mai mult şi cât mai drept. Alege accesoriile (aşezate în funcţie de calitate) şi apasă FINISH. Vei vedea în procentaje ce calitate are arma.

După ce ai terminat de făcut toate armele, începe lupta. Mişcă mouse-ul pentru a aduna obiectele găsite – le poţi folosi pentru a crea arme mai bune. De la un moment dat poţi cumpăra modele de arme sau accesorii apăsând pe SHOP.

Începe jocul apăsând CONTINUE, CLICK TO CONTINUE, PLAY, NEW GAME, scrie-ţi numele, CONTINUE, SKIP, SKIP şi foloseşte mouse-ul pentru a juca.

Joc adăugat la sugestia lui Danny00 :)