jocuri
Pentru a funcţiona corect, trebuie să instalezi flash player.

Super Shopping

Eşti o tânără şi frumoasă fată cu multă ambiţie şi cu visul de a deveni supermodel. Trebuie să te plimbi pe stradă şi să intri în magazine, restaurante, saloane sau săli de sport pentru a obţine puncte de experienţă (experience points). Când atingi limitele de experienţă, nivelul de faimă creşte (fame level) şi poţi intra în mai multe magazine.

Intră în magazine şi probează haine sau accesorii pentru a obţinte puncte, apoi cumpără-le pe cele care îţi plac (numărul de bani este afişat în partea din stânga jos). Din când în când, mai primeşti bani. Bea cafea sau mănâncă îngheţată pentru energie (energy). Mergi la salon pentru frumuseţe (beauty) şi la săli de fitness pentru sănătate (health). Pentru a participa la parade de modă (fashion show) trebuie să ai nivelul de sănătate şi frumuseţe la maxim. Alege cele mai bun haine şi apasă PROCEED TO FASHION pentru a impresiona fotograful.

Începe jocul apăsând PLAY, scrie-ţi numele, apasă OK, apoi click oriunde şi click pe cele două săgeţi de pe stradă. Click pe clădiri pentru a intra în ele. Apasă pe săgeata din dreapta jos pentru a te întoarce în stradă. Apasă pe GO HOME pentru a vedea ce ai în garderobă.

Joc adăugat la sugestia lui otoneata :)