stiati-ca

Sortează după:

În Barbados, Caraibe, există „Ziua Rihannei”, o sărbătoare apărută în cinstea cântăreței drept mulțumire că a făcut celebră această mică insulă. Sărbătoarea este pe 20 februarie, ziua în care s-a născut cântăreața.

0 comentarii

În Australia, cel mai lung gard neîntrerupt, cunoscut sub numele de „gardul Dingo”, are 5.531 km lungime și traversează centrul Queensland-ului. Acesta are doar 1,8 m înălțime și este folosit pentru a proteja oile de câinii nativi australieni.

0 comentarii

Reprezentanții orașului chinez Zhejiang din provincia Hunan au decis să redenumească unul dintre dealurile locale după filmul SF Avatar, de James Cameron. Scopul acestui pas este de a atrage mai mulți turiști în zonă.

0 comentarii

În Australia din zilele noastre, există mai mult de 40 de milioane de canguri, până la 140 de milioane de oi și 21 de milioane de oameni.

0 comentarii

Un litru de sânge uman conține, în mod normal, între 4 și 11 miliarde de globule albe. Ele îndeplinesc o funcție defensivă în corp.

0 comentarii

Umărul este cea mai mobilă și cea mai ușoară articulație din corp.

0 comentarii

Majoritatea animalelor și plantelor produc vitamina C de la sine, oamenii fiind excepția.

0 comentarii

Nu orice băutură oferă o hidratare suficientă. De exemplu: cafeaua, ceaiul, berea și băuturile dulci carbogazoase deshidratează.

0 comentarii