stiati-ca

Sortează după:

În toată luna decembrie a anului 2017, la Moscova, soarele a strălucit doar 6 minute.

10 comentarii

Dacă am comasa timpul de la geneza Pământului până la apariția omenirii-într-un an, ar fi astfel: crearea lumii-1 ianuarie, prima formă de viață-martie, primii dinozauri-jumătatea lunii decembrie, evoluția oamenilor-cu câteva ore înainte de Revelion.

5 comentarii

Madonna regretă că le-a permis copiilor ei, de la o vârstă relativ mică (13 ani), să folosească telefoanele mobile. Cântăreața susține că, din acel moment, comunicarea dintre ei s-a pierdut.

5 comentarii

Câinii din rasa Basenji sunt singurii câini din lume care nu pot lătra.

2 comentarii

Singurul om "înmormântat" pe Lună este Eugene Shoemaker, astronom și geolog. Cenușa acestuia a fost împrăștiată pe suprafața satelitului natural al Pământului.

0 comentarii

În interiorul piramidelor egiptene, pe lângă artefacte și alte comori, s-a găsit miere. Chiar dacă are câteva mii de ani, acest aliment este comestibil.

1 comentariu

"WAS IT A CAR OR A CAT I SAW" (A fost o mașină sau o pisică ce am văzut) este singura propoziție din limba engleză care, citită de la stânga la dreapta sau invers, nu își pierde sensul. Acest tip de joc de cuvinte se numește palindrom.

0 comentarii

Deși japonezul Okoia Katayama nu a vorbit deloc cu soția sa timp de 20 de ani, aceasta i-a rămas alături. După "momentul" de tăcere, cei doi și-au vorbit din nou.

0 comentarii