stiati-ca

Sortează după:

În interiorul piramidelor egiptene, pe lângă artefacte și alte comori, s-a găsit miere. Chiar dacă are câteva mii de ani, acest aliment este comestibil.

1 comentariu

"WAS IT A CAR OR A CAT I SAW" (A fost o mașină sau o pisică ce am văzut) este singura propoziție din limba engleză care, citită de la stânga la dreapta sau invers, nu își pierde sensul. Acest tip de joc de cuvinte se numește palindrom.

0 comentarii

Deși japonezul Okoia Katayama nu a vorbit deloc cu soția sa timp de 20 de ani, aceasta i-a rămas alături. După "momentul" de tăcere, cei doi și-au vorbit din nou.

0 comentarii

Un copac de mărime medie oferă suficient lemn pentru a produce aproximativ 170 de mii de creioane.

0 comentarii

Grăsimea corporală a pinguinilor este un strat izolator excelent, dar poate funcționa și invers: în momentul în care se mișcă, aceste păsări acvatice se încing. Pentru a se răcori din nou, trebuie să stea cu ciocul deschis.

0 comentarii

La mulți ani, 2022! Roli vă transmite cele mai calde gânduri!

0 comentarii

De Revelion, peruanii le oferă prietenilor lor lenjerie intimă aurie. Bucurați-vă de o sărbătoare fericită alături de cei dragi vouă!

0 comentarii

Faptul că doi fulgi de nea nu pot fi identici este, de fapt, un mit. În anul 1988, un cercetător a găsit, după un viscol puternic în Wisconsin, doi fulgi de aceeași formă și de aceleași dimensiuni.

0 comentarii